enda

Jeanne Moreau

(1928 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Tid til afsked 2005 Laura U/Spillefilm
Forellen 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Querelle 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Mr. Klein 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Veninderne 1975 Instruktion U/Spillefilm
Kære Louise 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Bruden var i sort 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Kvindens ældste erhverv 1967 episode 3 U/Spillefilm
Falstaff 1966 Medvirkende U/Spillefilm
Mata Hari, Agent H-21 1964 Medvirkende U/Spillefilm
En kammerpiges dagbog 1964 Celestine U/Spillefilm
Hævnen er Deres, Madame 1963 Medvirkende U/Spillefilm
Jules og Jim 1962 Medvirkende U/Spillefilm
Englebugten 1962 Medvirkende U/Spillefilm
Processen 1962 Medvirkende U/Spillefilm
Natten 1961 Lidia U/Spillefilm
Mordet i café Gironde 1960 Medvirkende U/Spillefilm
Farlige forbindelser 1960 Medvirkende U/Spillefilm
De elskende 1958 Medvirkende U/Spillefilm
Elevator til skafottet 1957 Florence Carala U/Spillefilm
Mænd bag rattet 1955 Medvirkende U/Spillefilm
Sengen 1954 "Le billet de logement" U/Spillefilm
Dronningens elsker 1954 Medvirkende U/Spillefilm
Familien Annequin 1950 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.