enda

Jeanne Müller

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Charlotte Amalie - fruer & friller 2003 Makeup DK/Kort fiktion
Baby 2003 Sminkør DK/Spillefilm
Slim Slam Slum 2002 Makeup DK/Spillefilm
One Hell of a Christmas 2002 Makeup DK/Spillefilm
Kat 2001 Makeup DK/Spillefilm
Nattens engel 1998 Sminkør DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.