enda

Jeff Betancourt

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
American pie: Reunion 2012 Klip U/Spillefilm
The Unborn 2009 Klip U/Spillefilm
Forbandelsen - The grudge 2 2006 Klip U/Spillefilm
Besat 2005 Klip U/Spillefilm
American high 2004 Klip U/Spillefilm
Forbandelsen 2004 Klip U/Spillefilm
Get Over It 2001 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.