enda

Jeff Bridges

(1949 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bad Times at The El Royale 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Den lille prins 2015 The Aviator U/Spillefilm
The Giver 2014 Medvirkende U/Spillefilm
Seventh Son 2014 Master Gregory U/Spillefilm
TRON: Legacy 2010 Kevin Flynn/Clu U/Spillefilm
De frøgtløse 2010 Rooster Cogburn U/Spillefilm
The men who stare at goats 2010 Bill Django U/Spillefilm
Crazy Heart 2009 Medvirkende U/Spillefilm
Iron Man 2008 Obadiah Stane U/Spillefilm
Surf's up 2007 Big Z/Geek (org. version) U/Spillefilm
Tideland 2005 Noah U/Spillefilm
The door in the floor 2004 Ted Cole U/Spillefilm
Final Cut: The Making and Unmaking of Heaven's Gate 2004 Medvirkende U/Dokumentarfilm
Seabiscuit 2003 Charles Howard U/Spillefilm
K-PAX 2001 Dr. Mark Powell U/Spillefilm
The Contender 2000 President Jackson Evans U/Spillefilm
Arlington Road 1999 Michael Faraday U/Spillefilm
Simpatico 1999 Lyle Carter U/Spillefilm
Den mægtige Lebowski 1998 The Dude U/Spillefilm
kærligheden har to sider 1996 Gregory Larkin U/Spillefilm
Sidste nedtælling 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Forsvundet sporløst 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Frygtløs 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Fisher King 1991 Medvirkende U/Spillefilm
De fabelagtige Baker Boys 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Tucker - en mand og hans drøm 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Nadine - en skudsikker affære 1987 Medvirkende U/Spillefilm
8 millioner måder at dø på 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Dagen derpå 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Kniven er det eneste vidne 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Starman 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Farlig impuls 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Tron 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Mord avler mord 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Med blod skal ondt fordrives 1981 Richard Bone U/Spillefilm
Hollywood Cowboy 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Thunderbolt 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Amerikas sidste helt 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Westens vilde drenge 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Fat city 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.