enda

Jeff Cronenweth

(1962 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Hitchcock 2012 Foto U/Spillefilm
The Girl with the Dragon Tattoo 2011 Foto U/Spillefilm
The social network 2010 Foto U/Spillefilm
Down with Love 2003 Foto U/Spillefilm
K-19 2002 Foto U/Spillefilm
One Hour Photo 2002 Foto U/Spillefilm
Fight Club 1999 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.