enda

Jeff Fahey

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Darkman III: Die Darkman die 1996 Peter Rooker U/Spillefilm
Manden med plæneklipperen 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Iron Maze - løgne af stål 1991 Barry U/Spillefilm
Body parts 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Impulse 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Hvid jæger, sort hjerte 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Blue heat 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Stærkt blod 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Backfire 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Psycho III 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.