enda

Jeff Goldblum

(1952 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Jurassic World: Fallen Kingdom 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Zambezia 2012 Ajax U/Spillefilm
Igby Goes Down 2002 D.H. Banes U/Spillefilm
Hund og kat imellem 2001 Professor Brody U/Spillefilm
The Lost World: Jurassic Park 1997 Dr. Ian Malcolm U/Spillefilm
Independence Day 1996 David Levinson U/Spillefilm
Dødbringende kontakt 1995 Medvirkende U/Spillefilm
Jurassic Park 1993 Dr. Ian Malcolm U/Spillefilm
Tjenesten, uret og den kæmpestore fisk 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Høj kærlighed 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Jordiske piger er nemme 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Fluen 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Ud i natten 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Gensyn med vennerne 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.