enda

Jeff Kanew

(1944 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
V. I. Warshawski - detektiv på høje hæle 1991 Instruktion U/Spillefilm
V.I. Warshawski - detektiv på høje hæle 1991 Instruktion U/Spillefilm
Troop Beverly Hill$ 1989 Instruktion U/Spillefilm
Bare én gang til 1986 Instruktion U/Spillefilm
Bang! - Du er død... 1985 Instruktion U/Spillefilm
Nørderne kommer 1984 Instruktion U/Spillefilm
Med strømeren i hælene 1983 Instruktion, Manus, Klip U/Spillefilm
En ganske almindelig familie 1980 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.