enda

Jeff Mann

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The Secret Life of Walter Mitty 2013 Produktionsdesign U/Spillefilm
Surrogates 2009 Produktionsdesign U/Spillefilm
Tropic Thunder 2008 Produktionsdesign U/Spillefilm
Transformers 2007 Produktionsdesign U/Spillefilm
Mr. and Mrs. Smith 2005 Produktionsdesign U/Spillefilm
Terminator 3 - Rise of the Machines 2003 Produktionsdesign U/Spillefilm
60 sekunder 2000 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.