enda

Jeffrey Boam

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Dødbringende våben 3 1992 Manus U/Spillefilm
Dødbringende våben 2 1989 Manus U/Spillefilm
Indiana Jones og det sidste korstog 1989 Manus U/Spillefilm
Lost Boys 1987 Manus U/Spillefilm
Min mikro-makker 1987 Manus U/Spillefilm
Dead zone 1983 Manus U/Spillefilm
Brændemærket 1977 Manuskript U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.