enda

Jeffrey Ford

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Captain America: The Winter Soldier 2014 Klip U/Spillefilm
Iron Man 3 2013 Klip U/Spillefilm
The avengers 3D 2012 Klip U/Spillefilm
Captain America: The First Avenger 2011 Klip U/Spillefilm
Public Enemy No. 1 2009 Klip U/Spillefilm
Crazy Heart 2009 Klip U/Spillefilm
Street Kings 2008 Klip U/Spillefilm
Bedrag 2007 Klip U/Spillefilm
The family Stone 2005 Klip U/Spillefilm
Hide and Seek 2005 Klip U/Spillefilm
Shattered Glass 2003 Klip U/Spillefilm
One Hour Photo 2002 Klip U/Spillefilm
The Yards 2000 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.