enda

Jeffrey L. Kimball

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Expendables 2010 Foto U/Spillefilm
Old dogs 2009 Foto U/Spillefilm
Four christmases 2008 Foto U/Spillefilm
Be cool 2005 Foto U/Spillefilm
Paycheck 2003 Foto U/Spillefilm
Windtalkers 2002 Foto U/Spillefilm
Star trek: Nemesis 2002 Foto U/Spillefilm
Mission: Impossible 2 2000 Foto U/Spillefilm
Stigmata 1999 Foto U/Spillefilm
Wild things 1998 Foto U/Spillefilm
The Specialist 1994 Foto U/Spillefilm
True Romance 1993 Foto U/Spillefilm
Pokkers til krøltop 1991 Foto U/Spillefilm
Revenge - Hævnens pris 1989 Foto U/Spillefilm
Frækkere end politiet tillader 2 1987 Foto U/Spillefilm
Top gun 1986 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.