enda

Jeffrey Nedergaard

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Autonom 1996 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Balladen om Holger Danske 1996 Scenograf DK/Spillefilm
Viktor og Viktoria 1993 Scenograf DK/Spillefilm
Farlig leg 1990 Rekvisitør DK/Spillefilm
Perfect World 1990 Rekvisitør (specialrekvisitter) DK/Eksperimentalfilm
En afgrund af frihed 1989 Scenograf DK/Spillefilm
En meget gammel herre med kæmpestore vinger 1986 Scenografassistent DK/Kort fiktion
Nadveren 1971 Discipel DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.