enda

Jeffrey Silver

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Edge of Tomorrow 2014 Producer U/Spillefilm
TRON: Legacy 2010 Producer U/Spillefilm
Terminator Salvation 2009 Producer U/Spillefilm
300 2006 Produktion U/Spillefilm
Sidste nat på Station 13 2005 Produktion U/Spillefilm
National security 2003 Produktion U/Spillefilm
Tror du stadig på julemanden? 2002 Produktion U/Spillefilm
Training Day 2001 Produktion U/Spillefilm
Gossip 2000 Produktion U/Spillefilm
Vild med kærlighed 1997 Producer U/Spillefilm
Tror du på julemanden? 1994 Producer U/Spillefilm
Hurra!! Babysitteren er død 1991 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.