enda

Jeffrey Wright

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Westworld 2016 Medvirkende Tv-serie
Lady in the Water 2006 Mr. Dury U/Spillefilm
Broken Flowers 2005 Winston U/Spillefilm
Syriana 2005 Bennett Holiday U/Spillefilm
Patientens døtre 1997 Medvirkende U/Spillefilm
Basquiat 1996 Jean-Michel Basquiat U/Spillefilm
Måske uskyldig 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.