enda

Jennifer Connelly

(1970 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Alita: Battle Angel 2019 Medvirkende U/Spillefilm
Winter's Tale 2014 Virginia Gamely U/Spillefilm
Noa 2014 Naameh U/Spillefilm
The day the Earth stood still 2008 Helen Benson U/Spillefilm
Reservation road 2007 Grace Learner U/Spillefilm
Little children 2006 Kathy Adamson U/Spillefilm
Blood diamond 2006 Maddy Bowen U/Spillefilm
Dark water 2005 Dahlia Williams U/Spillefilm
House of Sand and Fog 2003 Kathy U/Spillefilm
Hulk 2003 Betty Ross U/Spillefilm
Et smukt sind 2001 Alicia Nash U/Spillefilm
Requiem for a Dream 2000 Marion Silver U/Spillefilm
Dark City 1998 Medvirkende U/Spillefilm
Higher learning - et spørgsmål om viden 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Kærlighed og mørke 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Rocketeer 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Hot spot 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Søstre 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Labyrinten til troldkongens slot 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Phenomena 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.