enda

Jennifer Lopez

(1970 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Second Act 2019 Medvirkende U/Spillefilm
Ice Age: Den vildeste rejse 2016 Stemme U/Spillefilm
Parker 2013 Leslie Rodgers U/Spillefilm
DU KAN VENTE DIG 2012 Holly U/Spillefilm
Bordertown 2006 Medvirkende U/Spillefilm
Sviger-monster 2005 Charlie Cantilini U/Spillefilm
En ny dag i livet 2005 Jean Gilkyson U/Spillefilm
Shall we dance? 2004 Paulina U/Spillefilm
Storbydrømme - Jersey girl 2004 Gertrude Steiney U/Spillefilm
Enough 2002 Slim U/Spillefilm
Storbyens små mirakler 2002 Marisa Ventura U/Spillefilm
The Wedding Planner 2001 Medvirkende U/Spillefilm
The Cell 2000 Catherine Deane U/Spillefilm
Out of sight 1998 Karen Sisco U/Spillefilm
Anaconda 1997 Terri Flores U/Spillefilm
U turn 1997 Grace McKenna U/Spillefilm
Jack 1996 Miss Marquez U/Spillefilm
Blood & wine - en dødelig cocktail! 1996 Gabriella U/Spillefilm
Money train 1995 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.