enda

Jennifer Tilly

(1958 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De frygtløse - The muuhvie 2004 Grace (org. version) U/Spillefilm
Spøgelseshuset 2003 Madame Leota U/Spillefilm
Bride of Chucky 1998 Tiffany, Tiffany U/Spillefilm
Fuld af løgn 1997 Samantha Cole U/Spillefilm
Bound 1996 Violet U/Spillefilm
Køreskolen 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.