enda

Jenny Lund Madsen

(1983 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Emma og Julemanden - Jagten på elverdronningens hjerte 2015 Manuskript DK/Spillefilm
Op med halen 2014 Manuskript Fiktionsserie
Op med halen - Første skoledag 2014 Manuskript Tv-serie
Op med halen - Verdensstjerner 2014 Manuskript Tv-serie
Op med halen - Kampvalg 2014 Manuskript Tv-serie
Op med halen - Australsk fodbold 2014 Manuskript Tv-serie
Op med halen - Bushkager 2014 Manuskript Tv-serie
Op med halen - Talentshowet 2014 Manuskript Tv-serie
Outsider 1:3 2012 Manus Tv-serie
Outsider 2:3 2012 Manus Tv-serie
Outsider 3:3 2012 Manus Tv-serie
Ludvig og julemanden 2011 Manus Tv-serie
Chloe Likes Olivia 2011 Manuskript DK/Kort fiktion
Au pair 2010 Manus DK/Kort fiktion
Vanvittig forelsket 2009 Indspilningsleder-assistent DK/Spillefilm
Mina 2008 Manus DK/Kort fiktion
Panser 2008 Statistkoordinator DK/Kort fiktion
Carls engle 2006 Instruktørassistent DK/Kort fiktion
Anna Pihl 2006 Casting-assistent (statister) Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.