enda
Person

Jenny Rossander

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Venuseffekten 2021 Komponist DK/Spillefilm
Fantomforhold (Oversigt) 2021 Komponist Tv-serie
Fantomforhold 1:7 2021 Komponist Tv-serie
Fantomforhold 2:7 2021 Komponist Tv-serie
Fantomforhold 3:7 2021 Komponist Tv-serie
Fantomforhold 4:7 2021 Komponist Tv-serie
Fantomforhold 5:7 2021 Komponist Tv-serie
Fantomforhold 6:7 2021 Komponist Tv-serie
Fantomforhold 7:7 2021 Komponist Tv-serie
Vildheks 2018 Stemme DK/Spillefilm
FJER 2017 Crane, Komponist DK/Kort fiktion
Svartzul 2016 Sang DK/Kort fiktion