enda

Jens Bangsholt

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Café Hector 1996 Lyd DK/Kort fiktion
Carl Th. Dreyer - Min metier 1995 Lyd DK/Dokumentarfilm
Karen Blixen - Storyteller 1995 Lyd DK/Dokumentarfilm
Brudstykker af min marionetdukkes bekendelser 1995 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Fortællinger ved havet 1995 Lyd DK/Dokumentarfilm
To mand i en sofa 1994 Lyd DK/Spillefilm
Familien Danmark 1994 Lyd DK/Dokumentarfilm
Alle disse øjeblikke 1993 Lyd DK/Dokumentarfilm
Gayniggers From Outer Space 1993 Lyd DK/Kort fiktion
Skæbnens veje 1993 Lyd DK/Kort fiktion
Lisanak hosanak insonto sanak 1992 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Instant karma 1992 Lyd Antologi
Det lysner 1992 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Sandhedens øjeblik 1992 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Kontemplation 1992 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Du var medvirkende 1992 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Iris 1992 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Life, death, faith, hope and destiny 1992 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Kend din karma 1992 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Murmur 1992 Lyd DK/Dokumentarfilm
Eksperimentet 1992 Lyd DK/Kort fiktion
Bilen 1992 Lyd DK/Eksperimentalfilm
De dyre dråber 1990 Lyd, Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.