enda

Jens Bangskjær

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bubbles 2011 Lydoptagelser DK/Spillefilm
Fedt 2006 Lyd DK/Dokumentarfilm
Se min verden 2002 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Jeg husker... Fortællinger fra Grønland 2002 Lyd DK/Dokumentarfilm
Epidemien 2001 Lyd DK/Dokumentarfilm
Alt andet blev pludseligt totalt ligegyldigt 2001 Lyd DK/Kort fiktion
Jolly Roger 2001 Boom operator DK/Spillefilm
Leve mangfoldigheden 1999 Lyd DK/Dokumentarfilm
Gensyn med Østgrønland... Kirsten Bang 1999 Lyd DK/Dokumentarfilm
Inger Christensen - Cikaderne findes 1998 Lyd DK/Dokumentarfilm
Et menneske bliver til 1998 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Himmelstigen 1997 Lyd, Lydklipper DK/Dokumentarfilm
Farvernes sang 1997 Lyd DK/Dokumentarfilm
En stille død 1997 Lyd DK/Kort fiktion
Den ultimative kvinde 1997 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Gensyn med Johannesburg 1996 Lyd DK/Dokumentarfilm
Børn imellem 1996 Lydeffektklipper DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Zlin Int. Film Festival for Children & Youth 2003-05-23 Se min verden
Amsterdam, IDFA 2002-11-21 Se min verden
Odense Internationale Film Festival 2002-08-12 Se min verden
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.