enda

Jens Bjerg-Thomsen

(1900 – 1982)

Instruktør, forfatter, vildtkonsulent. Født 15/2 1900, død 1982. Blev jagtkonsulent for Djursland i 1935 og fra 1949 leder og overjæger ved jagtskolen på Kalø. Skrev bøger og artikler, lavede naturfilm og holdt foredrag landet over.

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Vore ferske vande 1971 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Trækfuglene 1968 Instruktion, Speaker DK/Dokumentarfilm
Den danske skov 1966 Instruktion, Speaker, Foto DK/Dokumentarfilm
Støverjagt 1965 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Det danske år og jægeren 1947 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Besættelsesfilmen - Krigens Spor i dansk Natur 1946 Foto Dokumentariske optagelser
Billeder af Danmarks Dyreliv 1939 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.