enda

Jens Bjerre

(1921 – 2020)

Filminstruktør, forfatter, eventyrer og opdagelsesrejsende. Født 16/3 1921, død 17/2 2020.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ny Guinea - Møde med fortiden 1994 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Dissappearing Worlds 1986 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Shangri La 1985 Instruktion, Foto DK/Dokumentarfilm
Med Jens Bjerre blandt kannibaler 1978 Instruktion, Manus, Foto DK/Dokumentarfilm
Med Jens Bjerre hos Australiens indfødte 1978 Instruktion, Manus, Foto DK/Dokumentarfilm
Med Jens Bjerre blandt buskmænd 1978 Instruktion, Manus, Foto DK/Dokumentarfilm
Indiens sjæl 1976 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Det er jeres jord 1973 Instruktion, Manus, Foto DK/Dokumentarfilm
Det nye Kina 1972 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Orissa 1971 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Asha 1970 Instruktion, Produktion DK/Dokumentarfilm
Kina 1967 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Kender du Decembervej? 1967 Produktion Tv-serie
The Flame and the Fire 1965 Foto U/Dokumentarfilm
Sydhavets glemte folk 1963 Instruktion, Foto DK/Dokumentarfilm
En sjæl efter døden 1963 Musik Tv-film
O'Kung - Afrikas sidste urfolk 1959 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Blandt menneskeædere på Ny Guinea 1954 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Himalaya - Verdens tag 1951 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Fra Cairo til Cap 1949 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Afrika safari 1949 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.