enda

Jens Brenaa

(1940 – )

Skuespiller, balletdanser og foredragsholder. Født 11/1 1940. Søn af balletdanseren Hans Brenaa (1910-1988) og skuespillerinden Erika Voigt (1898-1952).

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Før frosten 2019 Ingolf DK/Spillefilm
Nøgle hus spejl 2015 Max DK/Spillefilm
Ugeavisen 1990 Medvirkende Tv-serie
Saxofonen 1980 Medvirkende Tv-film
Strandvaskeren 1978 Erik, Tinas ven Tv-serie
Piger til søs 1977 Sømand DK/Spillefilm
En by i provinsen 1976 Chefen Tv-serie
Normannerne 1976 Medvirkende DK/Spillefilm
Aladdin eller Den forunderlige lampe 1975 Vagt Tv-serie
Familien Gyldenkål 1975 Politibetjent DK/Spillefilm
Piger i trøjen 1975 Klemmesen DK/Spillefilm
Nøddebo Præstegård 1974 Christoffer, ældste bror DK/Spillefilm
Motorvej på sengekanten 1972 Medvirkende DK/Spillefilm
Kom sigøjner 1971 Koreografi Tv-film
Ballet ballade 1962 Medvirkende DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.