enda

Jens Christian L. Hartvig

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Helved 2019 Droneoperatør Fiktionsserie
Helved 3:6 2019 Droneoperatør Fiktionsserie
Mit livs konfirmation 1:2 2018 Lyd Dokumentarserie
Mit livs konfirmation 2:2 2018 Lyd Dokumentarserie
R 2010 Lyd, Tonemester, Indspilningstekniker DK/Spillefilm
Andre venner 2005 Lyd DK/Dokumentarfilm
Territorielle udsagn 2003 Lyd DK/Dokumentarfilm
Nissernes ø 2003 Boom operator Tv-serie
Perker 2002 Lyd DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.