enda

Jens Danielsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Pusher 3 - I'm the angel of death 2005 Lydeffekter DK/Spillefilm
Invisible 2004 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Pusher II 2004 Lyd DK/Spillefilm
Close 2002 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Pigen i havnen 2001 Lyd DK/Dokumentarfilm
To kvinder 2001 Lyd DK/Kort fiktion
Vejen hjem 1998 Lyd DK/Dokumentarfilm
Impromptu 1997 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Landskaber 1997 Lyd DK/Eksperimentalfilm
King Filter 1996 Instruktion, Klip DK/Dokumentarfilm
Haiti. Uden titel 1996 Lyd DK/Dokumentarfilm
Babelstårn 1995 Lyd DK/Eksperimentalfilm
The Man They Called The Healer 1994 Lyd DK/Kort fiktion
Har du ild? 1993 Lyd DK/Dokumentarfilm
Tavshed 1991 Lyd DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.