enda

Jens Egil Hansen

(1921 – 2004)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Prinsesse for en dag 1962 Lyd DK/Spillefilm
Mine tossede drenge 1961 Lyd DK/Spillefilm
Cirkus Buster 1961 Lyd DK/Spillefilm
Flemming og Kvik 1960 Lyd DK/Spillefilm
Poeten og Lillemor og Lotte 1960 Lyd DK/Spillefilm
Et knudeproblem 1959 Lyd DK/Kort fiktion
6-dagesløbet 1958 Lyd DK/Spillefilm
Andre folks børn 1958 Lyd DK/Spillefilm
Kispus 1956 Lyd DK/Spillefilm
Qivitoq 1956 Lyd DK/Spillefilm
Altid ballade 1955 Lyd DK/Spillefilm
Jan går til filmen 1954 Lyd DK/Spillefilm
Karen, Maren og Mette 1954 Lyd DK/Spillefilm
Tivoligarden spiller 1954 Lyd DK/Dokumentarfilm
Adam og Eva 1953 Lyd DK/Spillefilm
Sønnen 1953 Lyd DK/Spillefilm
Vi som går køkkenvejen 1953 Lyd DK/Spillefilm
To minutter for sent 1952 Lyd DK/Spillefilm
Bag de røde porte 1951 Lyd DK/Spillefilm
Familien Schmidt 1951 Lyd DK/Spillefilm
Fabrikken Caroline 1951 Lyd DK/Dokumentarfilm
Vesterhavsdrenge 1950 Lyd DK/Spillefilm
5 minutter nu 1950 Lyd DK/Dokumentarfilm
Behandling af psykisk abnorme lovovertrædere i Herstedvester 1950 Lyd DK/Dokumentarfilm
Biblioteket er åbent 1949 Lyd DK/Dokumentarfilm
Fire forsøg 1949 Lyd DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.