enda

Jens Fischer

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Små mirakler og store 2010 Foto U/Spillefilm
Englegård - Alle gode gange tre 2010 Foto U/Spillefilm
Harrys døtre 2005 Foto U/Spillefilm
Suxxess 2002 Foto U/Spillefilm
Nedtælling 2001 Foto U/Spillefilm
Det store gennembrud 2000 Foto U/Spillefilm
Blinkende lygter 2000 Laboratoriekoordinator DK/Spillefilm
Under overfladen 1997 Foto U/Spillefilm
Englegård - næste sommer 1994 Foto U/Spillefilm
Sidste dans 1993 Foto U/Spillefilm
Englegård 1992 Foto U/Spillefilm
Sort lucia 1992 Foto U/Spillefilm
Stortyvens dreng 1992 Foto U/Spillefilm
Klatretyven 1991 Foto Tv-serie
1939 1989 Foto U/Spillefilm
Mere om os børn i Bulderby 1986 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.