enda

Jens Fraek Poulsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Outsider 1:3 2012 Belysningsmester Tv-serie
Outsider 2:3 2012 Belysningsmester Tv-serie
Outsider 3:3 2012 Belysningsmester Tv-serie
Max Pinlig 2 - sidste skrig 2011 Belysningsmester DK/Spillefilm
Far til fire - tilbage til naturen 2011 2. fotograf DK/Spillefilm
Hævnen 2010 Grip DK/Spillefilm
En forelskelse 2008 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Det som ingen ved 2008 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Guldhornene 2007 Lys DK/Spillefilm
Mr. Poxycat & Co. 2007 2. fotograf Tv-serie
Nynne 2006 Lyssætter Tv-serie
Solkongen 2005 Belysningsmester DK/Spillefilm
Den store dag 2005 Belysningsmester DK/Spillefilm
Villa Paranoia 2004 Belysningsmester DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.