enda

Jens Kjeldby

(1916 – 1966)

Skuespiller. Født 17/01 1916, død 17/07 1966.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lån mig din kone 1957 Jørgensen, kasserer DK/Spillefilm
Den store gav-tyv 1956 En bankkasserer DK/Spillefilm
Fløjtespilleren 1953 Toldbetjent DK/Spillefilm
Saa mødes vi hos Tove 1946 Tom DK/Spillefilm
En ny Dag gryer 1945 Medvirkende DK/Spillefilm
Mit liv er Musik 1944 Kaj Petersen, kapelmester i "Swing" DK/Spillefilm
Spurve under Taget 1944 Viggo, Ernsts glade Kammerat DK/Spillefilm
Bedstemor gaar amok 1944 Falckmand DK/Spillefilm
Lev Livet let 1944 Medvirkende DK/Spillefilm
Teatertosset 1944 Skuespiller DK/Spillefilm
Frihed, Lighed og Louise 1944 Bargæst DK/Spillefilm
Det ender med Bryllup 1943 Fotograf DK/Spillefilm
Kriminalassistent Bloch 1943 Anton, Gartnermedhj. DK/Spillefilm
En Pige uden Lige 1943 Axels kammerat DK/Spillefilm
Lykken kommer 1942 Karl, ven af Hagens DK/Spillefilm
Afsporet 1942 Sømandstype DK/Spillefilm
Tror du jeg er født i Gaar! 1941 Mand, der snakker om Cornelius i sporvog DK/Spillefilm
Pas paa Svinget i Solby 1940 Løjtnant Brandt DK/Spillefilm
En ganske almindelig Pige 1940 Else Linds ledsager i biografen DK/Spillefilm
De tre maaske fire 1939 Ansat på fiskefabrik DK/Spillefilm
Julia paa Glatis 1938 Kontorist og gæst ved nytårsfest U/Spillefilm
Blaavand melder Storm 1938 Refrainsanger DK/Spillefilm
Frk. Møllers Jubilæum 1937 Kontorist DK/Spillefilm
Der var engang en Vicevært 1937 Ingers forlovede DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.