enda

Jens Locher

(1889 – 1952)

Dansk manuskriptforfatter, dramatiker, journalist og redaktør. Uddannet Cand.phil. Født 10/3 1889, død 22/6 1952. 1927-28 var han kunstnerisk direktør på Nordisk Film.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mor skal giftes 1958 Idé DK/Spillefilm
Den stjålne minister 1949 Manus DK/Spillefilm
Jokeren 1928 Manus DK/Spillefilm
Den Sørgmuntre Barber 1927 Instruktion, Manus DK/Spillefilm
Skomagerprinsen 1920 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.