enda

Jens Lund Larsen

(1978 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lang historie kort 2015 Belysningsmester DK/Spillefilm
Søn 2014 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Arvingerne 1 2014 Belyser Tv-serie
Broen 2 2013 Belysningsmester, 2. unit Tv-serie
Lærkevej: Til døden os skiller 2012 Belyser DK/Spillefilm
Undskyld jeg forstyrrer 2012 Belyser DK/Spillefilm
Marie Krøyer 2012 Belyser DK/Spillefilm
Min søsters børn alene hjemme 2012 Belyser DK/Spillefilm
Frit fald 2011 Belyser DK/Spillefilm
Code Blue 2011 Belyser (København) U/Spillefilm
Sandheden om mænd 2010 Belyser DK/Spillefilm
Romeo & Julius 2009 Lys DK/Dokumentarfilm
Velsignelsen 2009 Belyser DK/Spillefilm
Dansen 2008 Belyser DK/Spillefilm
Det som ingen ved 2008 Belyser DK/Spillefilm
1 : 1 2006 Belyser DK/Spillefilm
Uhyret 2005 Belyser DK/Kort fiktion
Manden der blandt andet var en sko 2004 Lys DK/Kort fiktion
Tid til forandring 2004 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Pusher II 2004 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.