enda

Jens Pedersen

(1941 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kærestesorger 2009 Fysiklæreren DK/Spillefilm
Vildspor 1996 Torsted Tv-serie
Begær, lighed og broderskab 1990 Viggo Tv-serie
Sorg-agre 1987 Medvirkende Tv-film
Hvem har bolden 1978 Medvirkende Tv-film
Skorpionen 1976 Medvirkende Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.