enda

Jens Zacho Böye

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Peter Plys og hafferlaffen 2005 Ninka Ninus U/Spillefilm
Forbrydelser 2004 Betjent nr. 1 DK/Spillefilm
Grislings store eventyr 2003 Ninka Ninus U/Spillefilm
Tigerdyrets familiefest 2000 Ninka Ninus U/Spillefilm
Dan 1997 Far DK/Kort fiktion
Jul på slottet 1986 Valentin Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.