enda

Jeppe Jeppesen

(1944 - 2009)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Jul på Kronborg 2000 Foto Tv-serie
Alletiders julemand 1997 Kameraassistent Tv-serie
Alle tiders julemand 1997 Kameraassistent Tv-serie
Lindknud - en landsby 1996 Foto DK/Dokumentarfilm
Hamsun 1996 Kameraoperatør (Danmark) DK/Spillefilm
Alle tiders nisse 1995 Foto Tv-serie
Juletestamentet 1995 Foto Tv-serie
Alle tiders jul 1994 Foto Tv-serie
Det skaldede spøgelse 1992 Foto DK/Spillefilm
Hikke-Hans - et eventyr i 4 dele 1992 Foto DK/Kort fiktion
Børnebiblioteket er bare bedst 1988 Foto DK/Dokumentarfilm
Danish Music at the Louisiana 1987 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Landmændenes egen fabrik - en fortælling om en dansk andelsvirksomhed 1985 Foto DK/Dokumentarfilm
De 5. verdenslege for spastisk lammede 1985 Foto DK/Dokumentarfilm
Frihedens klokke - en film om N.F.S. Grundtvig 1983 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Ny dansk energi 1982 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Sikker på motorcykel 1 1981 Foto DK/Dokumentarfilm
Historien om Kim Skov 1981 Foto DK/Kort fiktion
Lille Virgil og Orla Frøsnapper 1980 Foto DK/Spillefilm
Frikendt 1978 Foto DK/Kort fiktion
Olsen-banden går i krig 1978 Foto DK/Spillefilm
Olsen-banden deruda' 1977 Fotograf (suppl. optagelser) DK/Spillefilm
Olsen-banden ser rødt 1976 Fotograf (suppl. optagelser) DK/Spillefilm
Franck og Hertz' experiment 1975 Foto DK/Dokumentarfilm
Arbejdsløs 1975 Foto DK/Dokumentarfilm
Solidaritet 1975 Fotograf DK/Dokumentarfilm
The hottest show in town 1974 Foto, Kameraoperatør U/Spillefilm
Syg og munter 1974 Foto Tv-film
Familien - om bolig- og levevilkår i Bombay 1974 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Bonden - om en kollektiv familie på landet 1974 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Landsbyen - om et kasteløst samfund 1974 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Stockcar 1973 Foto Tv-film
Askepot 1973 Foto Tv-film
Døden er et biprodukt 1971 Foto DK/Dokumentarfilm
Forbi-fordi 1970 Foto DK/Dokumentarfilm
Kaláliuvit? (Er du grønlænder?) 1970 Foto DK/Dokumentarfilm
Ven med vilde dyr 1970 Foto DK/Dokumentarfilm
Huset på Christianshavn 1970 Foto Tv-serie
Havnen i Hanstholm 1970 Foto DK/Dokumentarfilm
Løgneren 1970 Fotograf (suppl. optagelser) DK/Spillefilm
Sejlads 1969 Foto DK/Dokumentarfilm
Olsen-banden på spanden 1969 Fotografassistent DK/Spillefilm
Balladen om Carl-Henning 1969 Fotografassistent DK/Spillefilm
SS 1968 Foto DK/Kort fiktion
Beskytterens dilemma 1968 Foto DK/Kort fiktion
Olsen-banden 1968 Foto DK/Spillefilm
Episoder 1968 Fotograf DK/Kort fiktion
I den grønne skov 1968 Fotografassistent DK/Spillefilm
Tag en rask beslutning 1967 Foto DK/Kort fiktion
Astrid Henning-Jensen 1967 Foto DK/Dokumentarfilm
Bevægelsen 1967 Foto DK/Kort fiktion
Brevet 1967 Foto DK/Kort fiktion
1000 fryd 1967 Foto DK/Kort fiktion
Mastitis 1966 Foto DK/Dokumentarfilm
Den forsvundne løve 1966 Foto DK/Kort fiktion
Bilen 1966 Foto DK/Kort fiktion
En bjørn 1953 Medvirkende Tv-film
Hjælpemidler 0 Foto DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.