enda

Jeppe Jungersen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Migranterne 2009 Stills, Lyd DK/Dokumentarfilm
Simon & Malou 2009 Foley recordist DK/Spillefilm
Blå mænd 2008 Lyd DK/Spillefilm
Cecilie 2007 Lyd DK/Spillefilm
Danni 2007 Lydmix Tv-serie
Forbrydelsen 2007 Lyd Tv-serie
Afgrunden 2003 Lyd DK/Spillefilm
Kokken 2002 Lyd DK/Kort fiktion
Nikolaj og Julie 2002 Lyd Tv-serie
Passing by 2001 Lyd DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.