enda

Jeremy Conway

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sex and the city 2 2010 Produktionsdesign U/Spillefilm
Fredag den 13. 2009 Produktionsdesign U/Spillefilm
Sex and the city: The movie 2008 Produktionsdesign U/Spillefilm
Så flyt dog! 2006 Produktionsdesign U/Spillefilm
School of Rock 2003 Produktionsdesign U/Spillefilm
Tid til kærlighed 1996 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.