enda

Jeremy Davies

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The House That Jack Built 2018 Al DK/Spillefilm
Manderlay 2005 Niels DK/Spillefilm
Solaris 2003 Snow U/Spillefilm
Dogville 2003 Bill Henson DK/Spillefilm
Dogville Confessions 2003 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Secretary 2001 Peter U/Spillefilm
The Million Dollar Hotel 2000 Tom Tom U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.