enda

Jeremy Irons

(1948 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The Man Who Knew Infinity 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Race 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Assassin's Creed 2016 Medvirkende U/Spillefilm
High-Rise 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Nattog til Lissabon 2013 Raimund Gregorius U/Spillefilm
Beautiful Creatures 2013 Macon Ravenwood U/Spillefilm
Inland Empire 2007 Kingsley U/Spillefilm
Eragon 2006 Brom U/Spillefilm
Gallipoli 2005 Stemme U/Dokumentarfilm
Kingdom of Heaven 2005 Tiberias U/Spillefilm
Casanova 2005 Bishop Pucci U/Spillefilm
Købmanden i Venedig 2004 Antonio U/Spillefilm
Being Julia 2004 Michael Gosselyn U/Spillefilm
Time Machine 2002 Über-Morlock U/Spillefilm
Manden med jernmasken 1998 Aramis U/Spillefilm
Lolita 1997 Humbert Humbert U/Spillefilm
Die Hard - Mega Hard 1995 Medvirkende U/Spillefilm
Åndernes hus 1993 Esteban Trueba U/Spillefilm
Misbrugt 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Kafka 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Frikendt..? 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Danny og den vilde fasanjagt 1989 Medvirkende Tv-film
Blodbrødre 1988 Medvirkende U/Spillefilm
The mission 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Swanns kærlighed 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Den franske løjtnants kvinde 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.