enda

Jeroen Krabbé

(1944 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Death in Granada 1997 Oberst Aguirre U/Spillefilm
Kvinden han elskede 1994 Medvirkende U/Spillefilm
King of the hill 1993 Medvirkende U/Spillefilm
For a lost soldier 1992 Jeroen Boman (som voksen) U/Spillefilm
The Punisher 1989 Medvirkende U/Spillefilm
En anden verden 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Spioner dør ved daggry 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Uden hæmninger 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Den fjerde mand 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Hemmelig mission 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.