enda

Jerry Fielding

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Flugten fra Alcatraz 1979 Musik U/Spillefilm
Poseidons hemmelighed 1979 Musik U/Spillefilm
Marlowe går til sagen 1978 Musik U/Spillefilm
Pansernæven 1977 Musik U/Spillefilm
Alle kneb gælder 1977 Musik U/Spillefilm
Dirty Harry renser ud 1976 Musik U/Spillefilm
Øje for øje 1976 Musik U/Spillefilm
Op med humøret, drenge 1976 Musik U/Spillefilm
Mysteriet om ridderfalken 1975 Musik U/Spillefilm
Killer elite 1975 Musik U/Spillefilm
Hasard 1974 Musik U/Spillefilm
Super strømerne 1974 Musik U/Spillefilm
Blodig hævn 1973 Musik U/Spillefilm
Junior Bonner - Kørende cowboy 1972 Musik U/Spillefilm
The Snoop Sisters 1972 Musik Tv-serie
Johnny got his gun 1971 Musik U/Spillefilm
Chatos land 1971 Musik U/Spillefilm
Køterne 1971 Musik U/Spillefilm
Den vilde bande 1969 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.