enda

Jerry Goldsmith

(1929 – 2004)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Looney Tunes - Back in Action 2003 Musik U/Spillefilm
Star trek: Nemesis 2002 Musik U/Spillefilm
The Sum of All Fears 2002 Musik U/Spillefilm
The Last Castle 2001 Musik U/Spillefilm
Edderkoppens spind 2001 Musik U/Spillefilm
Hollow Man - usynlig 2000 Musik U/Spillefilm
Mumien 1999 Musik U/Spillefilm
Den 13. kriger 1999 Musik U/Spillefilm
The Haunting - Hjemsøgt 1999 Musik U/Spillefilm
Mulan 1998 Musik U/Spillefilm
Small Soldiers 1998 Musik U/Spillefilm
Star Trek: Insurrection 1998 Musik U/Spillefilm
Deep rising 1998 Musik U/Spillefilm
U.S. Marshals 1998 Musik U/Spillefilm
Air Force One 1997 Musik U/Spillefilm
Bidske bæster 1997 Musik U/Spillefilm
L.A. Confidential - De faldne engles by 1997 Musik U/Spillefilm
The Edge - rivalerne 1997 Musik U/Spillefilm
City Hall 1996 Musik U/Spillefilm
The ghost and the darkness 1996 Musik U/Spillefilm
Desperat valg 1996 Musik U/Spillefilm
Star trek: first contact 1996 Musik U/Spillefilm
Kæde reaktion 1996 Musik U/Spillefilm
Congo 1995 Musik U/Spillefilm
First knight - Ridderne om det runde bord 1995 Musik U/Spillefilm
Angie 1994 Musik U/Spillefilm
The Shadow 1994 Musik U/Spillefilm
The river wild 1994 Musik U/Spillefilm
Forsvundet sporløst 1993 Musik U/Spillefilm
Jern-Henrik 1993 Musik U/Spillefilm
Skinnet bedrager 1993 Musik U/Spillefilm
En ukendt ven 1993 Musik U/Spillefilm
Basic Instinct - Iskoldt begær 1992 Musik U/Spillefilm
Medicine Man 1992 Musik U/Spillefilm
Forever young 1992 Musik U/Spillefilm
Love field 1992 Musik U/Spillefilm
I seng med fjenden 1991 Musik U/Spillefilm
Sidste udkald 1990 Musik U/Spillefilm
Gremlins 2: det nye kuld 1990 Musik U/Spillefilm
Det russiske hus 1990 Musik U/Spillefilm
Ikke uden min datter 1990 Musik U/Spillefilm
Leviathan - fanget i dybet 1989 Musik U/Spillefilm
Rambo III 1988 Musik U/Spillefilm
Mord i regnen 1988 Musik U/Spillefilm
Warlock 1988 Musik U/Spillefilm
Nabokrigen 1988 Musik U/Spillefilm
Den beskidte bande 1987 Musik U/Spillefilm
Pigen og panseren 1987 Musik U/Spillefilm
Min mikro-makker 1987 Musik U/Spillefilm
Poltergeist II 1986 Musik U/Spillefilm
Allan Quartermain og jagten på den gyldne by 1986 Musik U/Spillefilm
Legend 1985 Musik U/Spillefilm
Rambo - First Blood 2 1985 Musik U/Spillefilm
Kong Salomons miner 1985 Musik U/Spillefilm
Abernes nat 1985 Musik U/Spillefilm
Døden løber løbsk 1984 Musik U/Spillefilm
Gremlins 1984 Musik U/Spillefilm
Psycho II 1983 Musik U/Spillefilm
I skudlinien 1983 Musik U/Spillefilm
På grænsen til det ukendte 1983 Musik U/Spillefilm
Dræbende sværd 1982 Musik U/Spillefilm
Fru Brisbys hemmelige verden 1982 Musik U/Spillefilm
First Blood 1982 Musik, Sang U/Spillefilm
Vi skal over i nat 1981 Musik U/Spillefilm
Star Trek 1979 Musik U/Spillefilm
Ansigtet på muren 1978 Musik U/Spillefilm
Coma 1978 Musik U/Spillefilm
Mission Capricorn 1 1977 Musik U/Spillefilm
Raketbase 3 1977 Musik U/Spillefilm
Cassandra broen 1976 Musik U/Spillefilm
Tegnet 1976 Musik U/Spillefilm
Øen og havet 1976 Musik U/Spillefilm
Manden uden nerver 1975 Musik U/Spillefilm
Vinden og løven 1975 Musik U/Spillefilm
To spøjse spioner 1974 Musik U/Spillefilm
Ransom 1974 Musik U/Spillefilm
Papillon 1973 Musik U/Spillefilm
Støv, sved og skud fra hoften 1972 Musik U/Spillefilm
Den anden 1972 Musik U/Spillefilm
Gangsternes overmand 1972 Musik U/Spillefilm
I Satans klør 1971 Musik U/Spillefilm
Truslen fra Abernes Planet 1971 Musik U/Spillefilm
Hans sidste job 1971 Musik U/Spillefilm
Rio Lobo 1970 Musik U/Spillefilm
Præriens tørstige mand 1970 Musik U/Spillefilm
Tora! Tora! Tora! 1970 Musik U/Spillefilm
Verdens farligste mand 1969 Musik U/Spillefilm
Patton: Pansergeneralen 1969 Musik U/Spillefilm
Abernes planet 1968 Musik U/Spillefilm
Den illustrede mand 1968 Musik U/Spillefilm
100 rifler 1968 Musik U/Spillefilm
Fidusmageren 1967 Musik U/Spillefilm
Hård som flint 1967 Musik U/Spillefilm
Warning Shot 1967 Musik Tv-film
Kanonbåden San Pablo 1966 Musik U/Spillefilm
Manden, der skiftede ansigt 1966 Musik U/Spillefilm
Vor mand Flint 1965 Musik U/Spillefilm
Von Ryan's ekspres 1965 Musik U/Spillefilm
Rio Conchos 1964 Musik U/Spillefilm
Himlens vovehalse 1963 Musik U/Spillefilm
De tapre er ensomme 1962 Musik U/Spillefilm
På flugt over prærien 1959 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.