enda

Jerry Greenberg

(1936 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Bringing Down the House 2003 Klip U/Spillefilm
American History X 1998 Klip U/Spillefilm
For the boys 1991 Klip U/Spillefilm
Karate mig her - karate mig der! 1990 Klip U/Spillefilm
Livet længe leve 1990 Klip U/Spillefilm
Anklaget 1988 Klip U/Spillefilm
De uovervindelige 1987 Klip U/Spillefilm
Uden hæmninger 1986 Klip U/Spillefilm
Stand-in for mord 1984 Klip U/Spillefilm
Scarface 1983 Klip U/Spillefilm
Still of the night 1982 Klip U/Spillefilm
Klædt på til mord 1980 Klip U/Spillefilm
Kramer mod Kramer 1979 Klip U/Spillefilm
Politiets hårde kerne 1973 Klip U/Spillefilm
På farlig patrulje 1973 Klip U/Spillefilm
The French Connection 1971 Klip U/Spillefilm

Som Gerald B. Greenberg

Titel År Funktion Category
Heaven's Gate 1980 Klip U/Spillefilm
Til lykke, søde Harold 1970 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.