enda

Jerry Jameson

(1934 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The Red Phone: Manhunt 2002 Instruktion Tv-film
Land of the Free 1998 Instruktion U/Spillefilm
Gunsmoke: One Man's Justice 1994 Instruktion Tv-film
Gunsmoke: The Long Ride 1994 Instruktion Tv-film
Gunsmoke: To the Last Man 1992 Instruktion Tv-film
Redningsaktion Starflight 1982 Instruktion U/Spillefilm
Airport '77 1977 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.