enda

Jerry Lewis

(1926 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The nutty professor 1996 Producer U/Spillefilm
Funny bones 1995 George Fawkes U/Spillefilm
Mr. Saturday Night 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Arizona dream 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Slapstick - og andre kineserier 1982 Medvirkende U/Spillefilm
King of Comedy 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Alt-umulig-mand 1980 Instruktion, Medvirkende U/Spillefilm
Hvor fanden er fronten? 1970 Instruktion, Medvirkende, Produktion U/Spillefilm
Hæng på Jerry 1968 Medvirkende, Produktion U/Spillefilm
Tre på en sofa 1966 Instruktion, Medvirkende, Produktion U/Spillefilm
Jerry som stik-i-rend-dreng 1961 Instruktion, Medvirkende, Manus U/Spillefilm
Geisha boy 1958 Medvirkende, Produktion U/Spillefilm
Jerry som strisser 1957 Medvirkende U/Spillefilm
Vi ta'r til Hollywood 1956 Medvirkende U/Spillefilm
Af vejen, drenge! 1953 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.