enda

Jerry Schatzberg

(1927 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Gitterporten 1989 Instruktion U/Spillefilm
Street smart 1987 Instruktion U/Spillefilm
On the road again 1980 Instruktion U/Spillefilm
En mand med ambitioner 1979 Instruktion U/Spillefilm
Fugleskræmslet 1973 Instruktion U/Spillefilm
Panik i nåleparken 1971 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.