enda

Jerry Wald

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Let's make love 1960 Produktion U/Spillefilm
Den lange, varme sommer 1958 Produktion U/Spillefilm
Regn 1954 Produktion U/Spillefilm
Rodeo'ens helte 1952 Produktion U/Spillefilm
Ung mand med trompet 1950 Produktion U/Spillefilm
Uvejrsøen Key Largo 1948 Producer U/Spillefilm
Hvepsereden 1943 Produktion U/Spillefilm
Angreb på Panama 1942 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.