enda

Jerry Zucker

(1950 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Bollevenner 2011 Producer U/Spillefilm
Fair game 2010 Producer U/Spillefilm
Rat Race 2001 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Min bedste vens bryllup 1997 Producer U/Spillefilm
First knight - Ridderne om det runde bord 1995 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Kærlighedens dal 1995 Producer U/Spillefilm
My life 1993 Producer U/Spillefilm
Høj pistolføring 2 1/2 1991 Manus U/Spillefilm
Ghost 1990 Instruktion U/Spillefilm
Høj pistolføring 1988 Manus U/Spillefilm
Hvem snører hvem? 1986 Instruktion U/Spillefilm
Top secret! 1984 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Police Squad! 1982 Instruktion Tv-dokumentar
Højt at flyve 1980 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.