enda

Jerzy Zielinski

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Fun with Dick & Jane 2005 Foto U/Spillefilm
Dodgeball 2004 Foto U/Spillefilm
Svampebob Firkant 2004 Foto U/Spillefilm
Lizzie McGuire 2003 Foto U/Spillefilm
Teaching Mrs. Tingle 1999 Foto U/Spillefilm
Galaxy Quest 1999 Foto U/Spillefilm
De unge rebeller 1993 Foto U/Spillefilm
Mig og censuren 1990 Foto U/Spillefilm
Cal 1984 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.